KNX ONTWERP EN PLANNING TOOL

De beste ALL-IN-ONE-oplossing voor het verkopen, ontwerpen, plannen, budgetteren en beheren van de technische vereisten en workflows voor je volgende KNX-project.

Inspireer en motiveer meer klanten (en bouwplanners) om KNX-systemen te installeren door hen te helpen de mogelijkheden van KNX-technologie te visualiseren en te begrijpen – met behulp van eenvoudig te volgen afbeeldingen en grafieken.

Maximaliseer de productiviteit en bespaar tot 65% werktijd door alle KNX-projectworkflows te stroomlijnen – van de eerste plannings- en ontwikkelingsfasen tot het programmeren van KNX-installaties met behulp van ETS en de uiteindelijke projectrapportage.

 

Plan en ontwerp complete KNX-systemen met eenvoudig slepen en neerzetten – en houd vervolgens alle KNX-groepsadressen (met alle relevante kanaalteksten, ID’s, tags enz.) Klaar om in ETS te worden geïmporteerd voor probleemloos programmeren.

Controleer de beschikbaarheid van KNX-producten en componenten die nodig zijn voor uw project rechtstreeks vanuit de KNX-tool zelf.

Produceer direct uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen documenten waarin alle aspecten van een KNX-project worden beschreven – zoals installatiehandleidingen, functiebeschrijvingen, budgetrapporten, aankooprapporten, productlijsten, gebruikershandleidingen, enz.

EEN SLIMMERE MANIER OM KNX-PROJECTEN VAN ALLE MATEN TE VERKOPEN, ONTWERPEN, PLANNEN EN BEHEREN.

De KNX Design and Planning Tool van BEMI Smart-Home is ontworpen om u te helpen een succesvol resultaat te bereiken voor alle soorten KNX-installaties – ongeacht hoe groot of klein uw KNX-project is.

BESPAAR TIJD EN GELD MET ELKE KNX-INSTALLATIE

Een unieke unieke tool die speciaal is ontworpen voor KNX-installateurs en -integratoren om tijd, geld en moeite te besparen bij alle fase van een KNX-project.
VISUALISATIE, PLANNING & ONTWERP

Creëer en ontwerp binnen enkele minuten een breed scala aan verschillende KNX-systemen met een gebruiksvriendelijke tekentafel en drag & drop-interface.

Rangschik apparaten en functies op de KNX Tool-tekentafel om KNX-systemen te ontwerpen die voldoen aan de specifieke behoeften, voorkeuren en vereisten van uw klanten.

Toon eindgebruikers de kenmerken en functionaliteiten van hun KNX-systeem zonder enige verwarring met behulp van gedetailleerde functiebeschrijvingen en afbeeldingen.

PROGRAMMERING & INBEDRIJFSTELLING

Garandeer een succesvolle inbedrijfstelling van alle KNX-projecten ter plaatse met nauwkeurige voorprogrammeermogelijkheden en off-site testen.

Gebruik de handige ingebouwde labelfunctie van KNX Tool om te helpen bij de configuratie, installatie en integratie van KNX-systemen – en om te helpen bij de bediening van de eindgebruiker en toekomstige upgrades indien nodig.

Vermijd KNX-systeemfouten en ervaar minimale foutopsporingsproblemen door een duidelijk overzicht te krijgen van de volledige apparaatconfiguratie van het KNX-systeem – vóór de inbedrijfstelling op locatie en de definitieve programmering met behulp van ETS.

PROJECTMANAGEMENT & WORKFLOW

Versnel de workflow voor alle taken en activiteiten vanaf de aanbestedingsfase tot en met ontwerp, implementatie, inbedrijfstelling en definitieve projectrapportage.

Organiseer, prioriteer en beheer taken binnen de KNX Tool om u direct een overzicht te geven van wat er vervolgens moet worden bereikt voor uw KNX-projecten.

Controleer de beschikbaarheid van KNX-componenten of onderdelen die u nodig hebt rechtstreeks vanuit de KNX Tool zelf.

EINDRAPPORTAGE & DOCUMENTATIE

Produceer een breed scala aan professionele documenten voor alle KNX-projecten die kunnen worden gebruikt voor projectbudgettering, productbestellingen, installatiehandleidingen, enz.

Print direct eenvoudig te volgen handleidingen (met afbeeldingen) die kunnen worden gebruikt voor naadloze KNX-installaties – en om eindgebruikers te laten zien hoe ze alle geautomatiseerde kenmerken en functies van hun KNX-systeem kunnen besturen en beheren.

Creëer vereiste documenten voor zaken als E-rapporten en gebouwinspecties – evenals alle benodigde documentatie en labels die nodig zijn of toekomstige aanpassingen en verdere toevoegingen aan het KNX-systeem.

ETS 5 ®
IMPORTEER HET PROJECT IN ETS

Met de KNXtool-APP importeer je het  KNXtool project in ETS, compleet met functies en groep adres structuur.

IMPORTEER HET PROJECT IN XXTER

Binnenkort importeer je het volledige KNX Tool project met één klik in de www.xxter.com configuratie. 
Daardoor maak je in 30 seconden een volledige visualisatie in de xxter app!
Deze functie wordt verwacht in de zomer van 2021.

DE MEEST EFFICIËNTE MANIER OM ALLE KNX-PROJECTEN TE BEHEREN

Nu kunt u elk aspect van KNX-projecten effectief beheren en coördineren met snelheid, nauwkeurigheid en eenvoud - om de best mogelijke resultaten voor uw KNX-projecten te garanderen.
FUNCTIEBESCHRIJVINGEN

Maak individuele beschrijvingen voor elke geautomatiseerde functie met een eenvoudige drag’n drop-interface. Pas de werking van slimme apparaten en geautomatiseerde functies aan met geselecteerde presets. Druk functiebeschrijvingen af ​​met afbeeldingen voor eindgebruikershandleidingen en definitieve projectrapportage.

 
ACTUATOR LIJST

Maak aangepaste actuatorlijsten om individuele kenmerken en functies van geautomatiseerde applicaties te besturen. Geef beschrijvingen en bedieningselementen voor elk van de kanalen in de actuatoren. Druk rapporten af ​​met afbeeldingen voor eindgebruikershandleidingen en definitieve projectrapportage.

PROJECTWEERGAVE

Krijg een duidelijk overzicht van uw projecten en hun status met een kaartweergave-indeling. Organiseer en organiseer projectworkflows met een gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten. Plan, implementeer en beheer individuele taken effectief en efficiënt. Kleur projecten op basis van prioriteit en status.

TIJDTRACKER

Houd bij hoeveel tijd er wordt besteed aan het voltooien van elke taak om projecten effectief af te ronden binnen de budgetrichtlijnen. Geef een nauwkeurige specificatie en documenteer extra werk dat is voltooid voor factureringsdoeleinden. Druk gedetailleerde rapporten af ​​voor uiteindelijke projectanalyse en rapportage.

PRODUCTEN LIJST

Blijf op de hoogte van niet-KNX-producten die worden gebruikt en verkocht aan een project. Geef beschrijvingen over de functionaliteit van niet-KNX-producten en specifieke integratievereisten. Druk gedetailleerde rapporten af ​​met afbeeldingen voor eindgebruikershandleidingen en definitieve projectrapportage.

AANGEPASTE PAKKETTEN

Maak aangepaste pakketten om klanten en klanten een vaste prijs te geven voor een verscheidenheid aan geautomatiseerde functies en functies. Pas pakketten aan aan de voorkeuren en budgetten van de eindgebruiker. Druk gedetailleerde rapporten af ​​met afbeeldingen voor eindgebruikershandleidingen en definitieve projectrapportage.

AANKOOPRAPPORT

Versnel het bestel- en leveringsproces van producten met een geïntegreerd bestelsysteem. Houd bestelde producten bij om elke stap van uw projecten effectief te plannen en te beheren. Maak nauwkeurige inkooprapporten om de kosten van elk afzonderlijk onderdeel te documenteren.

BEGROTINGSVERSLAGEN

Bereken en beheer alle kosten die bij elk project horen. Pas projectwijzigingen of -aanpassingen aan en houd ze bij om nauwkeurig te factureren voor alle diensten, producten en componenten. Druk gedetailleerde rapporten af ​​voor financiële documentatie.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Druk eenvoudig te volgen documenten af ​​met afbeeldingen die kunnen worden gebruikt als installatiehandleidingen en eindgebruikershandleidingen. Leid integratiespecialisten op over specifieke installatievereisten. Laat klanten en klanten zien hoe ze geautomatiseerde kenmerken en functies kunnen besturen.

ETIKET AFDRUKKEN

Zorg ervoor dat eindgebruikers gemakkelijk kunnen identificeren en begrijpen hoe ze hun KNX-systeem moeten bedienen met nauwkeurige labels. Druk direct professioneel ogende labels en labels met bedrijfslogo af voor alle KNX-schakelaars, stopcontacten, drukknopsensoren, aardlekschakelaars, enz.

KNX-CONFIGURATIE

Pas de KNX-apparaatconfiguratie aan met behulp van de gebruiksvriendelijke tekentafel en onlinecatalogus van KNX Tool (vergelijkbaar met de onlinecatalogus in ETS). Voeg alle benodigde informatie toe, zoals de verkoopprijs van het apparaat, de nettoprijs, de programmeertijd, enz.

JE BENT COMPATIBEL

Nadat de apparaatconfiguratie is voltooid met de KNX Tool, importeert u eenvoudig het hele project met Topologie, Gebouwstructuur, Groepsadresstructuur en Apparaten rechtstreeks in ETS met de KNX Tool ETS APP. U kunt de groepsadresstructuur ook exporteren als een XML-bestand.

COÖRDINEER MEERDERE KNX-PROJECTEN OP ÉÉN PLAATS

Beheer en coördineer effectief meerdere KNX-projecten als onafhankelijke contractant of als onderdeel van een team - in één handig, gebruiksvriendelijk online platform.

De KNX Design and Planning Tool is een betrouwbaar SaaS-platform (software-as-a-service) dat ervoor zorgt dat alle KNX-projecten soepel verlopen – door op afstand en directe toegang te bieden tot alle documentatie die andere teamleden of contractanten nodig hebben die mogelijk betrokken zijn bij de integratie van KNX-systemen.

Plan, beheer en controleer systematisch elk aspect van KNX-projecten om een duidelijk overzicht te krijgen van hun huidige status.

Kleur projecten en taken in op basis van prioriteit en status. Organiseer en organiseer projectworkflows om de productiviteit te maximaliseren.

Stop met het gebruik van verouderde, tijdrovende en verwarrende documentatieprocedures zoals Excel-spreadsheets en Microsoft Word.

Verminder aanzienlijk de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan activiteiten zoals budgettering, tijdregistratie, product bestelling, documentatie en eindrapportage.

GEEF KLANTEN EEN DUIDELIJK OVERZICHT VAN HUN SYSTEEM

Nu is er eindelijk een KNX-installatie- en integratietool die gemakkelijk te gebruiken, te begrijpen en te volgen is voor zowel de KNX-installateur als de klant.

De KNX Design and Planning Tool werkt met een gebruiksvriendelijke drag-and-drop-interface en maakt gedetailleerde functiebeschrijvingen mogelijk.

Hierdoor kunt u gedetailleerde en visueel aantrekkelijke KNX-voorstellen voor uw klanten maken die u zullen helpen een meer diverse reeks projecten te verkopen als KNX-installateur.

Maak professionele en gemakkelijk te begrijpen gebruikershandleidingen om ervoor te zorgen dat uw klanten weten hoe ze hun nieuwe KNX-systeem op de juiste manier moeten gebruiken na de laatste programmering.

Voorkom verwarring of teleurstelling bij de voltooiing van projecten door uw klanten een uitgebreid en gemakkelijk te volgen overzicht te bieden van alle noodzakelijke vereisten voor hun KNX-project voordat het werk begint.

VOOR RESIDENTIËLE EN COMMERCIËLE BOUWPROJECTEN

De KNX Design and Planning Tool van BEMI Smart-Home kan worden gebruikt voor het nauwkeurig plannen, budgetteren, beheren en documenteren van KNX-installaties voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

De KNX-ontwerp- en planningstool kan worden gebruikt in verschillende omgevingen en toepassingen voor residentiële, commerciële en industriële KNX-projecten van alle soorten en maten.

Beheer en stroomlijn alle stadia van een KNX-installatie effectief – van de eerste ontwikkelings- en ontwerpfasen tot het bestellen van producten, de inbedrijfstelling en de uiteindelijke projectrapportage.

Verkoop meer KNX-systeeminstallaties door klanten en bouwplanners te helpen de mogelijkheden van KNX-technologie voor hun specifieke project te visualiseren (met behulp van eenvoudig te volgen afbeeldingen en grafieken).

Maak een einde aan tijdverspillende en verwarrende projectplanningsmethoden zoals Excel-spreadsheets, met onmiddellijke afdrukken van alle documentatie die u nodig heeft om de naadloze integratie en voltooiing van KNX-projecten te garanderen.

KIES EEN PLAN OM JE GRATIS PROEF VAN 14 DAGEN TE BEGINNEN!

Onderstaande links gaan naar de website van BEMI Smart Home waar je een proef abonnement kunt nemen op deze software.